glaaad!

wehuuu! etter mye fram og tilbake med søknaden min, er den nå endelig godkjent i usa også! fikk mail om dette på fredag, og ble jo såklart veeldig glad! tenk at nå starter de liksom å lete etter en familie til meg! :D det føles egentlig ganske unbelievable!

vi er 3 stk fra klassen som har ICES som samarbeidsorganisasjon i usa, og bare to av oss fikk mail, litt kjipt.. men satser på at hun får en mail imorgen :)

anyways, dette er jo første innlegg på bloggen min da, så noen veit kanskje ikke så mye om meg, og om hvordan jeg er, men dere får følge med, for jeg kommer sikkert til å  oppdatere en del før jeg skal reise, sånn ca i august!

Jeg heter vertfall Helene, og kommer fra ett lite tettsted oppe i Gudbrandsdalen, Vinstra. Her bor det sånn ca 4000 ellerno, og det kan til tider være veeeldi lite å finne på. Det er jo også en grunn til at jeg vil reise ut i verden å oppleve den ;) og, til dere fra området, jeg velger å skrive på bokmål, for jeg fant ut at det var best!

Hadde vært morro å komme i kontakt med flere som skal reise, spesielt de som skal reise med explorius, så bare å maile meg eller ja... noe :D

må bare få med at, jeg er ingen blogg ekspert, og jeg kommer sannsynligvis ikke til å bli det heller.. haha, så vet dere det :)

snakkes,

helene

 

2 kommentarer

Cecilie

19.jan.2011 kl.21:58

linker deg :)

heleneusaa

19.jan.2011 kl.23:14

greit! :) linker deg også!

Skriv en ny kommentar

heleneusaa

heleneusaa

17, Nord-Fron

Hei! Mitt navn er Helene, og jeg skal blogge om mitt år som utvekslingsstudent i USA 2011/2012! Har dere spørsmål er det bare å spørre! helly_m@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits